2013 m. spalio 15 d., antradienis

IDĖJA. Naujagimio vežimėlis, pritaikytas šiuolaikiniams vyrams


Nuo to ir reikėjo iš karto atsispirti! Vyrams svarbiausi RATAI. Vaikus vežimėlyje vyrai vėžins dažniau, jei turės superinius ratus.
Kaip liūdna bebūtų, tačiau dauguma žmonių mano, jog vėžinti naujagimį vežimėliu yra mamos pareiga. Džiugina, kai vis dažniau pamatai ir tėčių, mielai leidžiančių laiką su vaiku ir leidžiančių mamai tuo metu atsipūsti – nulėkti į grožio saloną ar susitikti su draugėmis.
Europos automobilių gamintoja - čekų kompanija „Škoda“ - nusprendė sujaukti supratimą, kad vaikiško vežimėlio ratai labiausiai tinka moterims. Kompanija sukūrė vežimėlį specialiai vyrams. Greitai nebeliks  jokio pasiteisinimo vyrams, kad vežimėlis nepatogus, per žemas ar jį sunku suvaldyti posūkiuose.
Automobilių bendrovė apklausė 1000 britų tėčių ir nustatė, kad daugiau nei trys ketvirtadaliai (76 proc.) praleistų daugiau laiko su mažyliu, jei šis sėdėtų (gulėtų) aukštesniame vežimėlyje. 33 proc. apklaustų tėčių vežimėlio stūmimą įvardijo kaip „nepatogų“, o 25 proc. prisipažino, jog visiškai atsisako tai daryti - vežinti vaiką.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą